Vademecum van de coöperatieve vennootschap, een onmisbaar naslagwerk over coöperatieve regelgeving

Ruim drie jaar na de invoering van het nieuwe Wetboek van vennootschappen en verenigingen stellen we vast dat de regelgeving rond coöperatieve vennootschappen nog beter bekend en geduid kan worden.  En dit zowel bij de coöperaties zelf als bij hun diverse dienstverleners. Daarom stellen we u het Vademecum van de coöperatieve vennootschap voor. Hiermee willen we bijdragen aan een beter begrip en kennis van de coöperatieve vennootschap en haar verschillende regelgevingen.

Juridische en fiscale informatie, compleet en up-to-date

Doelstelling is om juridische en fiscaal/boekhoudkundige informatie over de coöperatieve vennootschapsvorm volledig maar op een toegankelijke manier beschikbaar te maken voor accountants, advocaten, notarissen en adviseurs die coöperaties bijstaan. Maar uiteraard ook coöperaties zelf die een grondige kennis willen hebben over hun eigen ondernemingsvorm.

Deze uitgave is een partnerschap tussen Febecoop en Coopfabrik. Zo beschik je over de meest accurate en actuele informatie op juridisch en boekhoudkundig/fiscaal vlak.

Het eerste katern “De coöperatieve vennootschap: waarin onderscheidt ze zich van andere vennootschaps- en verenigingsvormen? ontvang je gratis. Het volgende katern behandelt de “erkenningen”: welke “erkenningen” kent de coöperatieve vennootschap, wat zijn de voorwaarden, de voordelen en wat is de inhoud van de verplichte verslaggeving?

Het Vademecum wordt aangeboden onder de formule van een jaarabonnement. Je ontvangt vier katernen per jaar die juridische of fiscale aspecten van de coöperatieve vennootschap diepgaand behandelen en een handige en fraai vormgegeven map waarin je de katernen van dit Vademecum overzichtelijk kan opbergen.

Papieren versie: 120€

(verzendingkosten inbegrepen)

excl. BTW, abonnementsprijs op jaarbasis, verschijnt 4 maal per jaar inclusief mooie opbergmap

Op zoek naar informatie?

Contacteer ons via het contactformulier.