Over ons

Coopfabrik is expert in zakelijke dienstverlening. We ondersteunen waardegedreven ondernemingen en organisaties in het optimaliseren en professionaliseren van hun fiscale, boekhoudkundige en administratieve bedrijfsvoering.

Coopfabrik is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen Coopkracht vzw en boekhoudkantoor Q-bus CV. Door de jarenlange opgebouwde expertise van beiden te bundelen, kunnen we zowel startende als gevestigde coöperatieve ondernemingen optimaal begeleiden.

Coopkracht is hét netwerk voor coöperatief ondernemen in Vlaanderen. Via ontmoeting en kennisdeling sterken we coöperaties in het verwezenlijken van hun doelstelling. We verdedigen de coöperatieve principes naar overheden en andere relevante spelers in het werkveld. Voor ons biedt Coopfabrik een waardevolle aanvulling op onze werking. Hiermee kunnen we onze leden nog beter helpen en ondersteunen in hun dagelijkse werking. Marc van Coopfabrik heeft een onwaarschijnlijke kennis en deskundigheid. Wat je ook vraagt, overal heeft hij een antwoord op. Adviseren doet hij steeds met respect en een grote betrokkenheid.
Orphee, Coördinator van Coopkracht

Je kan bij ons terecht voor alles wat boekhouding, fiscaliteit, fiscaal advies, formele administratie en financieel advies betreft. Zoek je een vaste accountant of heb je sporadisch fiscaal of financieel advies nodig? In beide gevallen staan we voor je klaar.
We denken graag met je mee en gaan op zoek naar oplossingen op maat van je organisatie. We vinden het erg belangrijk dat we samen met onze klanten kunnen werken aan een coöperatieve samenleving en een economisch model waarbij de koek niet groter hoeft te worden, maar anders verdeeld wordt.

Coopfabrik biedt een dienstenpakket aan dat in de eerste plaats gericht is naar de leden van Coopkracht. Maar we werken even graag samen met ondernemingen, not-for-profitorganisaties en individuen die het coöperatief denken als een deel van hun DNA beschouwen.

Q-bus bestaat als boekhoudkantoor al meer dan 30 jaar en specialiseerde zich in de non-profitsector en bedrijven en zelfstandigen die niet louter vanuit zuiver winstbejag ondernemen maar oog hebben voor People, Planet en Profit. Dankzij het aanbod van Coopfabrik kunnen we onze klanten nu ook extra diensten aanbieden op maat van coöperaties. Als je aanklopt bij Coopfabrik ben je er zeker van dat je op een kwaliteitsvolle en professionele wijze wordt verder geholpen
Gert Van Bavel, mede-oprichter Q-bus cv

Ons team

Marc Bosschaert

Laurissa De Wit

Flora van Hoof

Annemie Dreesen

Nico De Vriendt

Jij?

Collega gezocht!

Op zoek naar informatie?

Contacteer ons via het contactformulier.