Boekhouding

Je kan bij ons terecht voor de uitbesteding van je boekhouding. Ook als je de boekhouding intern houdt en enkel nood hebt aan hulp van een boekhoudkantoor bij de afsluiting of de opmaak van de jaarrekening, zullen we je graag ondersteunen. Heb je slechts sporadisch advies nodig van een boekhoudkantoor over niet alledaagse boekingen? Je bent steeds welkom in ons boekhoudkantoor in Berchem. Bij een kop koffie leggen we je stapsgewijs de werkwijze uit, zodat je nadien zelf weer verder kunt.

In elk van deze situaties werken we op basis van een vast uurtarief. Bij structurele samenwerking zullen we graag een benaderende offerte opmaken.

Bij Coopfabrik ben je zeker van een dienstverlening op maat met adviezen en rapporten volgens jouw noden van een gespecialiseerde accountant. We leveren verstaanbare cijfers af en lichten deze, indien gewenst, graag toe aan het bestuur of een kleine of grote groep coöperanten op een algemene vergadering. Daarnaast zijn we sterk in het opdelen van de boekhouding in analytische onderdelen. Dankzij onze focus op coöperaties kunnen we je ook verder helpen met nettoactieftesten, liquiditeitsplannen en zo meer.

Transparantie en autonomie vinden we erg belangrijk, zo zijn onze boekhoudingen volledig gedigitaliseerd waardoor je steeds toegang hebt tot al je gegevens. Je levert documenten digitaal aan, beschikt over een digitaal archief en kan alle cijfers (omzet, openstaande klanten, ratio’s, enz.) altijd en overal bekijken.

Op zoek naar een boekhoudkantoor?

Contacteer ons via het contactformulier.