Adviesverlening en vorming

Alles start met een goed idee. Maar om dit idee om te zetten in een realistisch en financieel haalbaar businessplan, heb je de hulp en financieel advies nodig van experten die met je meedenken, die lastige vragen stellen en je uitdagen om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen.

Hiervoor kan je bij ons terecht. We denken graag met je mee en werken stap voor stap samen een business- en financieel plan uit. Daarbij durven we je plannen ook kritisch te bekijken. We willen immers steeds eerlijk en correct financieel advies geven. Als iets ons onhaalbaar of onrealistisch lijkt, zeggen we dat ook.

Naast financiële adviesverlening, bieden we ook vorming aan rond boekhoudkundige of fiscale topics. We doen dit vaak in samenwerking met Coopkracht of op vraag van een coöperatie. Wil je bijvoorbeeld de financiële geletterdheid van je vennoten aanpakken? We leren hen graag een balans lezen en interpreteren via een webinar.

Wil je een coöperatie starten maar weet je niet hoe eraan te beginnen of ben je op zoek naar begeleiding om de coöperatieve samenwerking in je organisatie te optimaliseren? Dan verwijzen we je met vertrouwen door naar onze partners Cera en Febecoop. Zij zijn dé specialisten hieromtrent en we werken vaak nauw samen om een coöperatie maximaal te begeleiden.
Is het tijd om de ICA-principes in je eigen organisatie eens evalueren? Het ICA-kompas van Coopkracht is hier de ideale tool voor.

Op zoek naar informatie?

Contacteer ons via het contactformulier.