Fiscaliteit

Als we je boekhouding verzorgen, staan we ook in voor alle fiscale aangiftes. je hoeft je geen zorgen te maken over de btw-verplichte rapportering, de aangifte personen-, rechtspersonen-, of vennootschapsbelasting. En ook van de patrimoniumtaksen of de aangifte roerende voorheffing hoef je niet wakker te liggen.

Maar ook als je geen beroep doet op onze boekhoudkundige diensten, kan je voor deze zaken en fiscaal advies bij ons terecht.

Zit je met fiscale vragen, wil je bepaalde plannen aftoetsen aan de fiscale wetgeving of wil je fiscale begeleiding? We staan je graag te woord.

We pretenderen niet op elke fiscale vraag het antwoord onmiddellijk te kennen, maar we kunnen je wel beloven op elke vraag binnen redelijke termijn te antwoorden. We beschikken namelijk over een sterk netwerk van fiscaal juristen die ons hierin kunnen bijstaan.

Door onze focus op coöperatieve ondernemen zijn we erg vertrouwd met de fiscale uitzonderingen die gelden voor erkende coöperaties en we volgen de wetgeving op de voet. Heb je vragen over tax-shelter, win-win-leningen, spelregels rond het publiekelijk ophalen van kapitaal?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Op zoek naar fiscaal advies?

Contacteer ons via het contactformulier.